Tür: Hayattan Kesitler, Dram, Seinen, Macera, Tarihi, Doğaüstü
Bölüm Sayısı: 3 Cilt - Devam Ediyor
Yazar: Shinji Kajio - Çizer: Kenji Tsuruta
 
Emanon, Shinji Kajio'nun 1983 yılında yayımlanan aynı isimli ödüllü romanından uyarlanmış bir mangadır. Ana karakterimiz Emanon adında bir kızdır. Bu gizemli kızın hafızasındaki anılar, 3 milyar yıl öncesine kadar dayanmaktadır. Yani dünyada hayatın oluştuğu ilk andan itibaren olup biten her şey Emanon'un hafızasında kayıtlıdır. Gezgin Emanon serisi ise, Emanon'un zaman içinde gezilerinde yaşadığı maceralardan kesitler sunmakta.

Çeviren: Spike Spiegel
Düzenleyen: Kirika Alita


Evet, bahsettiğim yeni serimize de sonunda başlıyoruz. Yine geç bir saate denk getirdim ama yarın başka işlerle uğraşacağım için aradan çıkarmak istedim. Emanon çok hoş bir seri. İlginç bir hikâyeye ve çok güzel çizimlere sahip. Serinin böyle sade ve rahatlatıcı bir havası var. Bizim yaptığımız Sasurai Emanon serisi, bir devam serisi gibi görülebilir ama tanıtımda da yazdığım gibi Emanon'un maceralarından kesitler sunuyor. Omoide Emanon serisini de okuyup buna başlamanızı öneriyorum. 

Hata görürseniz iletmekten çekinmeyin. Keyifli okumalar dilerim.


İlk seri olan "Omoide Emanon", SAD SCANS ve Osoi Subs tarafından tamamlanmıştır. Okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.